Contribe - ett IT konsultbolag som satsar på rollen som arbetsgivare


2017-06-16

Contribe är IT konsultbolaget som valt att prioritera sin roll som arbetsgivare högst upp på listan av To-dos. I visionen trycker vi på vår roll som arbetsgivare och även i vår affärsidé.

"En arbetsgivare i toppklass, det är precis vad vi strävar efter. Idag har vi kommit en bit på väg men det finns alltid mer att göra", säger Roger Gordin som är VD för Contribe. 

Contribe moln-1.jpg

Ett av våra våra verktyg för att lyckas är att genomföra VD-samtal med alla våra konsulter. I dessa möten har konsulterna fått lyfta högt och lågt till vår VD som sedan har sammanställt dessa kommentarer till actions som vi kommer att åtgärda efterhand beroende på prioritet. Det har även framkommit en hel del positiv återkoppling som vi har sammanställt i cloud collaget nedan. 

Är du nyfiken på att veta mer om Contribe som arbetsgivare? Klicka på knappen "Välkommen till Contribe!" nedan för mer information! Du kan även gå direkt till våra lediga tjänster för att läsa mer. Är du nyfiken på vilken typ av uppdrag vi har, klickar här för ett exempel. 

Välkommen till Contribe!